Inbjudan till släktmöte i Dora & Leo Tolstoys släktförening

Tacksamma för ett svar före 31 mars 2017! Läs hela inbjudan genom att trycka på rubriken !

 

Inbjudan till Släktmöte: Mer info om anmälan!
Hej alla släktingar,
Det börjar dra ihop sig till Dora och Leo Tolstoys släktföreningsmöte och föreningsstämma den 27:e maj 2017 på Skansen i Stockholm.
Det är med glädje vi kan meddela att redan drygt 70 personer meddelade att de kommer närvara när vi skickade ut vår preliminära inbjudan över julen. Med bra spridning mellan kusinleden dessutom. Känns roligt att intresset för familjen är så stort. Styrelsen har också arbetat vidare med programmet och försökt säkerställa att så många intressen och behov som möjligt kan tillgodoses.
För att slutföra vår planering av dagen ber vi er läsa igenom denna inbjudan och göra en sista anmälan och betalning innan den 31 mars. Det finns en viss begränsning av platser för lunchen. Vi tror dock att de kommer räcka. Men först till kvarn (betalning) gäller :-)
Program 27 maj
Del 1 –   10.30 – 15.30 
10.30   Samling och gruppindelning vid Bragehallen
11.00   Kulturellt och historiskt perspektiv
11.30   Lunch
13.00   Tipspromenad på familjetema
14.30   Föreningsstämma (separat dagordning kommer)
15.30   Avslutning på del 1 
Notera att det är en viss promenad upp till Bragehallen från huvudentrén så planera att passera huvudentrén redan vid 10-tiden för att hinna i tid!  Ange namn och ”Tolstoy släktförening” vid inpassering för fri passage.
Del 2 –   17.00 till sent… 
För de som sedan önskar inbjudes på kvällen till middag på KC Wallbergs restaurang Gubbhyllan på Skansen (vid huvudentrén). Vi samlas kl 17.00. Jätte kul om så många som möjligt kan vara med även på middagen! Kanske någon vill hålla ett tal om familjen eller annat roligt?
Kostnad 
För endast 190kr för vuxna och 95kr för barn (1/2 portion el liknande) för Del 1 ovan får man en dag med sina släktingar, ett intressant program, tipspromenad med priser samt en möjlighet att tycka till och medverka på Föreningsstämman. Dessutom ingår följande:
Fri entré till Skansen (kostar annars 180kr för vuxna och 60kr för barn)
Lunch, buffé med anpassade rätter för vuxna och barn. (menyidé bifogad)
Föreningen står för hyra av lokal och andra omkostnader. Priset gäller för alla medlemmar som betalat medlemsavgift 2015-2016.  Om du känner dig osäker om du betalt, hör av dig till Magnus Bergmark: m.bergmark@spray.se,
För alla de som också väljer att förlänga tiden tillsammans så har vi tagit fram följande middagspaket för vuxna och barn för Del 2:
3-rätters meny för vuxna 590kr. (menyidé bifogad)
Barnmeny 325kr.
Anmälan och betalning SENAST 31 MARS 
Anmälan sker via mail igen till georg@tolstoy.se där vi ber er att ange följande: Antal vuxna, Antal Barn, ålder per barn samt om ni deltar i Del 1 endast eller både Del 1 och Del 2.
Tex: "Sebastian Tolstoy 2vx, 2barn 9-11år, Del 1. 570kr".  Eller tex "Sebastian Tolstoy 2vx, 2 barn 9-11 år Del 1. 2 vx Del 2. 1.750kr". Eller Sebastian Tolstoy 2vx, 2 barn 9-11 år Del 1 och Del 2. 2.400kr".
 Betalning, senast 31 mars genom inbetalning på bankkonto 6130-497 642 808 (Magnus Bergmark). Räkna ut summan enligt exemplet ovan. Alltså 190 kr för vuxna och 95kr för barn för Del 1. Och 590kr för vuxna och 325kr för barn för kvällen (del 2). Ange namn vid inbetalning! Annars har vi ingen aning om vem som betalat :-)
Till sist, vi hoppas att så många som möjligt kan vara med. Det är redan två år sedan vi sågs allihop senast och jag vet att det är många som vill ses och ser fram emot den här dagen!
Bästa hälsningar!
Styrelsen genom Sebastian

Alla släktingar bjuds härmed in till Dora & Leo Tolstoys släktförenings släktmöte lördagen den 27 maj på Skansen i Stockholm.

 

Skansen grundades 1891 och utvecklades runt sekelskiftet - alltså i samma tidsepok som Dora av Leo träffades. Kanske var de på besök på Skansen som nyförälskade eller senare tillsammans med sina barn?

Skansens grundare Artur Hazelius hade som motto ”Känn dig själv”. För Hazelius betydde dessa ord att bara genom att känna till vår historia kan vi verkligen känna oss själva. Vi tycker att det är ett väl passande motto för vår släktförening och Skansen utgör därför en utmärkt plats för vårt nästa släktmöte. En dag i Dora och Leos minne!

Vi i styrelsen hoppas att så många som möjligt av vår stora släkt vill komma till Skansen denna försommardag och umgås med varandra.

Påminnelse om en Facebooks grupp vi har som ni gärna får följa och bidra till. Vi är för närvarande 52 medlemmar. Gå med idag om du inte redan är med: https://www.facebook.com/groups/doraochleotolstoy/ 

Er vördsamt tillgivne Sebastian och styrelsen